Welcome, Guest. Please Login or Register
Hicksville-Ohio Forum
  News:
Is George W Bush your favorite President or not? Tell us what you think about GW in Politics & Stuff
  HomeHelpSearchLoginRegister
 
1  General Category / General Board / I am the new guy
 on: Jun 13th, 2018, 2:05pm 
Started by Heriberto Krieger | Post by Heriberto Krieger
Awesome content, Thanks a lot! fasztarisznya es Multimedia file viewing and clickable links are available for registered members only!!  You need to Login or Register!!
brigadokkal rotalok

2  General Category / General Board / Faszfejek Valamennyi Politikus Népszer_sége Csökkent
 on: Jun 7th, 2018, 4:19pm 
Started by Kandis Kohn | Post by Kandis Kohn
A politikus _különleges szubjektivitását" meghatározza, hogy végtelen magányban van, de sosincs egyedül, s döntéseinek végrehajtásához másokra van szüksége. Minden jel arra mutat, hogy f_ként a következ_ három tulajdonság dönt_ egy politikus számára: szenvedély, felel_sségérzet és arányérzék. A politikus személyiségének jellemz_i: az én-felnagyulása, az empátia hiánya, az id_horizont besz_külése, agresszivitás, palástolt paranoia és alakváltoztatási képesség. A Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, Pest polgármestere a legnépszer_bb politikus Magyarországon - derül ki a Jobbik-közeli Irányt_ Intézet felméréséb_l.

Hogy ez mennyire van így, az kultúránként és politikusokként különböz_, de nem érdemes túlzásba vinni, mert az komoly hatással tud lenni a Multimedia file viewing and clickable links are available for registered members only!!  You need to Login or Register!!
a lelki világára, a szellemére, az agyára. A későbbi politikus eztán hazatért, és a Károly Egyetemen tanított, egészen az első világháború kitöréséig. Amikor egy politikus hibát követ el, legyen elég lelkiereje ahhoz, hogy beismerje: tévedtem, bocsássatok meg.

Ha ebben a két témában nem enged (Budapest), akkor igencsak megritkulhat a leveg_ a Fidesz körül az EPP-ben - mondta a CDU-CSU egyik politikusa a lapnak. Sokan azt hiszik, hogy politikus viselkedéssel lehet el_rejutni a ranglétrán. A politikus főszerepet játszott a genovai, locarnói, hágai és lausanne-i konferenciákon is, személyes tekintélyével biztosítva Csehszlovákia pozícióit Hitler felemelkedéséig.

Figyelemre méltó, hogy a legjelentéktelenebb magyar politikus címet hatalmas el_nnyel Semjén Zsolt "nyerte" (47%), a második helyet meglepetésre Orbán Viktor szerezte meg (20%). A 72 éves, most már csak Rolex tábornokként emlegetett politikusról készült fényképeken további kéttucat méregdrága karórát fedeztek fel a szemfülesebbek. Talán ezért volt olyan szokatlanul liberális politikus.

És azért a Maksa Híradón nevelkedett korosztály számára A politikusok lelki világa még b_ven lehet élmény, akkor is, ha az el_adás dramaturgiája semmi érdekeset nem tartogat, csak jönnek egymás után a jelenetek, amiket hol megszakít egy videósorozat, amiben egy politikuson lélektranszplantációt hajtanak végre, hol nem. A politikus úgy értékelt: _történelmi eredmény háromszor egymás után kétharmaddal megnyerni egy országgy_lési választást.

A készített rendhagyó interjút a szólásszabadság bajnokával, a holland Szabadságpárt vezetőjével, Geert Wildersszel, aki egyebek között beszélt az iszlámról és a bevándorlásról, a magyar moziról, valamint arról, hogy miért tartja bátor politikusnak Orbán Viktort. Lehet, hogy valaki n_ként vállalta ezt a hivatást, de amikor a közügyekre adta a fejét, akkor _csak" politikus lett, nem pedig egy mesterséges mechanizmus alapján szükségszer_en kiválasztott döntéshozó.

3  General Category / General Board / General Topics
 on: Feb 14th, 2008, 11:00am 
Started by Administrator | Post by Administrator
This Board is for General topics